Ring op
Bestil tid

Undersøgelse/behandling


Gynækologisk undersøgelse

Skal du til gynækologisk undersøgelse? Læs mere om, hvordan en underlivsundersøgelse foregår, og bestil tid til gynækologisk undersøgelse her!


Screening for livmoderhalskræft

Ønsker du at kende symptomer på livmoderhalskræft og høre om screening for livmoderhalskræft? Læs om symptomer og screening for livmoderhalskræft her!


Hormonspiral

Overvejer du at benytte en hormonspiral som præventionsmiddel? Læs vores artikel om fordele og ulemper ved brug af hormonspiralen – her på siden!


Spiral

Overvejer du at få en spiral? Få en blid og tryg opsætning af spiral, hvor vi er opmærksomme på at mindste dine spiral-smerter og spiral-bivirkninger.


Hormonbehandling

Hormonbehandling? Få info om hormonbehandling bivirkninger, og hvordan hormonbehandling i overgangsalderen styrker lunger og livskvalitet her!


Hvad er CA 125?

CA-125 undersøgelse? Få viden om symptomer på kræft i æggestokkene. Læs om symptomer og bestil tid til CA-125 undersøgelse for kræft i æggestokkene.


Er du i tvivl om, hvilken sygesikringsgruppe du tilhører, og hvilke regler der er gældende for de to grupper? Så læs videre her!