Ring op
Bestil tid

Barnløshed – Frederikkes erfaringer

Flere kvinder kommer hos os på grund af barnløshed. Mange har PCO og manglende eller meget uregelmæssig menstruation. Heldigvis kan vi hjælpe de kvinder til at komme tættere på drømmen om at få et barn.

Her kan du læse Frederikkes oplevelse med at prøve Inofolic mod barnløshed. Inofolic er et kosttilskud, der består af folinsyre og Inositol. Inositol hjælper blandt andet kroppen med at nedbryde fedt, opretholde cellemembraner og styrke nervesystemet samt insulinbalance i kroppen. Frederikke fortæller her om sine erfaringer med barnløshed, PCO og det at starte op på Inofolic.

Barnløshed som følge af PCO

Jeg hedder Frederikke og er i dag 42 år gammel. Som cirka 15-årig fik jeg konstateret PCO, og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke fik menstruation på samme regelmæssige niveau, som mine veninder gjorde. Tværtimod. Jeg havde aldrig menstruation – eller jo, måske en gang om året, eller når jeg blev stormende forelsket.

I mange år var de manglende blødninger ikke noget, der var relevant at prøve at gøre noget ved. Og jeg havde måske også inderst inde forsøgt at affinde mig med det. At jeg ikke fik min menstruation, og derfor heller ikke ville opleve at blive mor.

En overraskende graviditet trods PCO

Jeg har aldrig brugt prævention for at undgå at blive gravid. Hvorfor skulle jeg, når jeg så sjældent fik menstruation? Ved et helt særligt tilfælde blev jeg som 37-årig gravid. Det skete lige efter en dejlig ferie, hvor min mand og jeg vandrede på Mont Blanc i Alperne mellem Italien og Frankrig. Vi blev simpelthen så overraskede og lykkelige over det lille mirakel. Vi fik en dejlig datter, og fra jeg så hende første gang, var jeg ikke i tvivl. Jeg håbede at kunne gøre hende til storesøster.

Regelmæssig menstruation med Inofolic

Nu hvor jeg havde oplevet at blive mor, ønskede jeg mig brændende at få barn nummer to. Men intet skete. Jeg var i fertilitetsbehandling mod barnløshed i tre år uden resultat, og i dag er jeg 42 år gammel. Et besøg hos Gynækolog Vittrup, hvor vi snakkede barnløshed og PCO, har dog givet mig mere håb, end jeg har turde drømme om i de sidste 3-4 år. Jeg blev anbefalet at prøve et kosttilskud mod barnløshed, der hedder Inofolic, og så er jeg efter anbefaling også begyndt hos en akupunktør.

Allerede inden for den første måned på Inofolic fik jeg min menstruation. Og jeg har haft den regelmæssigt lige siden. Jeg oplevede endda at blive gravid uden fertilitetshjælp, men begyndte dog at bløde i uge 6. Det, at jeg har fået regelmæssig menstruation ved hjælp af Inofolic, er noget af det vildeste, jeg har prøvet efter så mange år med PCO og barnløshed. Jeg håber for alle med PCO, der kæmper med barnløshed, at de forsøger sig med Inofolic i 4-6 måneder.