Ring op
Bestil tid

Tidsbestilling

Du kan bestille tid telefonisk dagligt i telefontiden på telefon 45 85 20 22. Du kan selv booke tid elektronisk via e-mail.


Hav tålmodighed

Hvis det er første gang du benytter laegevejen.dk skal du oprette dig i systemet og vælge "Gynækolog Vittrup" til din klinik.

Vi anbefaler at du bruger NEM-ID til at oprette dig, da det er lettest.

Herefter kan du booke en tid hos vores dygtige gynækolog, Henrik.

På lægevejen.dk finder du en liste over symptomer, som beskriver hvordan du har det og hvad du gerne vil undersøges for. Du bedes vælge det symptom, som ligger tættest op af hvad du oplever.

Hjælp til login på lægevejen  


Det er klinikkens mål, at alle patienter gives den nødvendige og tilstrækkelige tid til sygehistorie, undersøgelse, diagnose og behandlingsstrategi. Dette vil nogle gange desværre foranledige "uventet" ventetid for de efterfølgende patienter. Vi beder om forståelse herfor og undskylder ventetiden.


Sygesikringsgruppe 1 patienter

Du skal have en henvisning fra din egen læge, før du kan bestille tid. En henvisning gælder ½ år eller 6 besøg/kontakter til klinikken.

Sygesikringsgruppe 2 patienter

Du kan bestille tid uden henvisning.

Er du i tvivl om, hvilken sygesikringsgruppe du tilhører? Så læs videre her!

Medicinsk abort

Du kan bestille tid uden henvisning.


Afbud

Kontakt venligst klinikken i så god tid som muligt, hvis du er forhindret i at møde op. Du bedes melde afbud senest dagen før inden kl. 12. Det er vigtigt, da vi så har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Udeblivelse fra aftalt tid uden rettidigt afbud koster 250 kr.


Adresse

Gynækolog Henrik Vittrup
Virum Torv
Frederiksdalsvej 70, 3.th
2830 Virum
Telefon: 4585 2022
Fax: 4583 4513